NLdoet

De Uitdaging stimuleert bedrijven om mee te doen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet kunnen verschillende groepen mensen vrijwilligerswerk doen: vrienden, collega’s, bedrijven, scholen en verder iedereen die iets wil bijdragen aan zijn omgeving. Veel gemeenten, politici en zelfs leden van het Koninklijk Huis doen mee. Daarmee levert NLdoet een grote bijdrage aan het imago van het vrijwilligerswerk en worden er belangrijke klussen geklaard.

Op 10 en 11 maart 2017 vond de 13e editie van NLdoet plaats.
Het was weer een groot succes. 9511 klussen zijn er in heel Nederland geklaard, waarvan 77 in Enschede, iets om heel trots op te zijn. Ook het koninklijk huis liet zich weer van de goede kant zien; ons koningspaar heeft zich ingezet voor een buurttuin in Breda. Ongelofelijk om zo veel enthousiasme, positieve inzet en gezelligheid bij elkaar te zien en dat er elk jaar weer meer mensen en organisaties aan meedoen.

nld_62Komend jaar zijn de NLdoet-dagen gepland op 9 en 10 maart 2018. Ga naar www.nldoet.nl om uw project aan te melden of om uzelf als vrijwilliger op te geven. 

 

 

 

De fotocollectie over NLdoet 2017 in Enschede vindt u op onze facebook-pagina.

http://www.nldoet.nl/