Uitdaging XXL

Veel Nederlanders leven in armoede. Zij hebben hierdoor moeite om aan het dagelijks leven vorm te geven en hebben geen ruimte voor leuke extra’s. Tijdens de landelijke campagne van de Nederlandse Uitdaging, in de week van 20 tot en met 24 november, worden zij in diverse gemeentes in het zonnetje gezet. Ook de Enschedese Uitdaging zet zich dit jaar weer in voor de minder bedeelde Nederlanders, door middel van de Uitdaging XXL.

Donderdag 23 november is Theaterzaal De Kleine Willem in Enschede het podium van de Uitdaging XXL. Deze dag worden alleenstaande 55-plussers die zelf niet in de gelegenheid zijn om er vaak op uit te gaan, een dag lang in het zonnetje gezet.

Tijdens het event wordt de doelgroep verwend met o.a. een nieuw kapsel, make-up, een manicure en een heerlijke massage. De hele dag is er een professionele fotograaf aanwezig om mooie portretfoto’s te maken. Ook is er gedacht aan entertainment en activiteiten in de vorm van voorstellingen, een film, muziek van Willem Wilmink en leuke workshops voor zowel mannen als vrouwen. Om deze dag compleet te maken is er een bingo waarbij er allerlei prachtige prijzen te winnen zijn! Ter afsluiting wordt er gezorgd voor een hapje en drankje.

Volg onze Facebook pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wilt u als bedrijf of organisatie een steentje bijdragen of weten wat u zou kunnen doen? Neem dan contact op via xxlevent@enschedeseuitdaging.nl.

 

XXL Event 2016
De Enschedese Uitdaging heeft op 19 november 2016 een verwendag georganiseerd voor 50 minima gezinnen uit Enschede/Twente. Een positieve dag, voor een positieve toekomst! Met deze verwendag hebben wij de 3e prijs gewonnen van NL matcht 2016. We zijn erg trots op dit resultaat. Lees hier meer over deze geweldige dag.

 

Bekijk hieronder de sfeerverslagen en artikelen van Uitdaging XXL 2016:

Beeldverslag Uitdaging XXL

Artikel Huis aan Huis artikel (Week 47, 23 november 2016)

Videoverslag RTV Oost

Videoverslag TV Enschede FM