Uitdaging XXL

Veel Nederlandse gezinnen leven in armoede. Zij hebben hierdoor moeite om aan het dagelijks leven vorm te geven en hebben geen ruimte voor leuke extra’s. Tijdens de campagne van de Nederlandse Uitdaging, in de week van 20 tot en met 24 november, worden deze gezinnen in diverse gemeentes in het zonnetje gezet. Ook de Enschedese Uitdaging zet zich dit jaar weer in voor deze gezinnen met de Uitdaging XXL.

Gerda Geurtsen, initiatiefnemer van De Uitdaging: “ Wij zetten ons in voor maatschappelijke initiatieven, en zorgen zo voor een levendige gemeente voor alle inwoners. Gezinnen die leven in armoede, kunnen vaak niet meedoen. Daarom hebben we besloten om deze gezinnen specifiek in het zonnetje te zetten.” In de week van 20 t/m 24 november willen we kinderen en gezinnen koppelen aan stichtingen en initiatieven die kansen geven om mee te doen. Maar ook gezinnen ondersteunen om het leven te organiseren en in een gezonde omgeving financieel zelfredzaam te worden.

De Enschedese Uitdaging heeft op 19 november 2016 een verwendag georganiseerd voor 50 minima gezinnen uit Enschede/Twente. Een positieve dag, voor een positieve toekomst! Met deze verwendag hebben wij de 3e prijs gewonnen van NL matcht 2016. We zijn erg trots op dit resultaat. Lees hier meer over deze geweldige dag.

Ook dit jaar zal de Enschedese Uitdaging zich weer inzetten met de Uitdaging XXL 2017 en de komende periode zal er meer bekend worden over dit evenement. Volg onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wilt u als bedrijf of organisatie een steentje bijdragen of weten wat u zou kunnen doen? Neem dan contact op via info@enschedeseuitdaging.nl.