Uitdaging XXL

Minimaal 645.900 mensen in Nederland hebben een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

NAH ontstaat na de geboorte en dus niet met of rond de geboorte. Het kan ontstaan door verschillende oorzaken die ontstaan door acuut geweld van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn onder andere een hersenkneuzing, hersenschudding, tumor(e)n, hersenvliesontsteking, hersenbloeding, herseninfarct, alzheimer of zuurstofgebrek (na reanimatie). NAH heeft veel impact op het leven van de mensen die dit hebben. Zij hebben geen zorgeloos leven meer en daarom willen wij hen graag een dag in de watten leggen, omdat zij dit verdienen!

Zaterdag 24 november 2018 is de Methoeve in Weerselo het podium van de Uitdaging XXL. Deze dag worden mensen met niet aangeboren hersenletsel die zelf niet in de gelegenheid zijn om er vaak op uit te gaan, een dag lang in het zonnetje gezet.

Tijdens het event worden de deelnemers verwend met onder andere een nieuw kapsel, een manicure en een heerlijke massage. De hele dag zijn er twee fotografen aanwezig om mooie portretfoto’s te maken van alle deelnemers na hun metamorfose. Ook is er een videograaf aanwezig die deze dag vastlegt. Naast de metamorfose is er ook een entertainmentprogramma met optredens van het typetje ‘Alie van de Taboebalie’ en de sprankelende 4-womanband Double2, ontspannende spellen, er wordt een film getoond van Oud-Enschede en er zal een workshop kleurstyling plaatsvinden.

Om de dag compleet te maken is er aan het einde een verrassingsact en een loterij waarbij de deelnemers allerlei prachtige prijzen kunnen winnen, aangeboden door lokale ondernemers.

Wij kijken als Enschedese Uitdaging enorm uit naar deze dag en zijn blij dat er zoveel ondernemers en vrijwilligers een bijdrage willen leveren. Alvast bedankt daarvoor!

Volg onze Facebookpagina voor nog meer berichten en foto’s van het XXL Event 2018.