Jongeren vermaakt met rondrit

, 13 april 2017

Uit de Huis aan Huis – 13 april 2017

stichting buddiez

ENSCHEDE – De Historische Automobiel Vereniging (HAV) heeft zondag een activiteit verzorgd voor Stichting Buddiez. Via Willem Diepeveen van de Enschedese Uitdaging is de connectie met de Stichting Zekere Basis tot stand gekomen.

Zorgorganisatie Zekere Basis helpt jongeren met gedragsproblemen een zelfstandig bestaan op te bouwen. In de groene omgeving van de vliegbasis bieden ze jongeren een leefklimaat waarin ze zich veilig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Laurens Bombeld, één van de initiatiefnemers van Zorgorganisatie Zekere Basis, heeft aangeboden deze prachtige locatie zowel het beginpunt als het eindpunt te laten zijn van de oldtimerrit.

Zowel de kinderen als de ouders, chauffeurs en vrijwilligers van Stichting Buddiez zijn hartelijk verwelkomd met drinken en een koekje, waarna de rit volgde door het zonnige Twentse landschap.

Via Losser is er kort gepauzeerd bij het Paviljoen Lutterzand waarna de chauffeurs via Lonneker weer uitkwamen bij de Zekere Basis. In het zonnetje kon iedereen genieten van een heerlijk kopje koffie, thee, ranja en een koekje.

Stichting Buddiez koppelt op professionele wijze zieke kinderen aan gezonde kinderen, zodat zieke kinderen minder eenzaam zijn.

Kijk voor meer informatie op www.buddiez.nl