Verslag Beursvloer 2017

22 juni 2017

Op 1 juni vond bij de Koninklijke Grolsch de vijfde editie van de Beursvloer plaats. In totaal zijn er 125 matches gemaakt met een gezamenlijke maatschappelijke waarde van €128.370,-. Het was weer een groot succes! Lees verder voor een fotoverslag van de Beursvloer 2017.

De openingsact van de Beursvloer werd verzorgd door Bas Nijhuis waarbij hij een aantal voetbalanekdotes heeft verteld. Sport verbindt en leidt vaak tot hele mooie resultaten en dat heeft hij als voorbeeld genomen voor de Beursvloer waarbij je ook op zoek gaat naar de juiste verbinding. Situaties uit de voetbalwereld werden op komische wijze belicht om iedereen in de juiste stemming te krijgen en fanatiek aan de slag te laten gaan.

De rest van de Beursvloer werd gepresenteerd door Eddy van der Ley

Na de gongslag om klokslag 17:00 uur door Wethouder Jurgen van Houdt, kon de Beursvloer van start. Alle aanwezigen gingen al snel in gesprek en op zoek naar een bedrijf of maatschappelijke organisatie om mee te matchen.

Anderhalf uur lang werden er weer mooie matches vastgelegd onder toeziend oog van de notarissen van Damsté Advocaten – Notarissen en de accountants van KPMG.

Om 18:30 werd de beursvloer gesloten en kon de jury bestaande uit Jan Schutrups, Jerry Notenboom, Cevdet Ornek en Jolanda van Tellegen in beraad over de winnaars. Ook werd de eindstand ondertussen berekend.

De winnaars van de Beursvloer 2017 zijn geworden;

Meest bijzondere match: Stichting Cultuurgeluid en O.C. Roessingh
Meest creatieve outfit: Inge Habets – O.C. Roessingh
Meest interessante aanbod: Chantal de Ruiter – Timberland Europe
Meest bijzondere vraag: Claudia ter Beek – De Kloostertuin

Gefeliciteerd en veel plezier met uw prijs! De prijzen werden dit jaar aangeboden door Holland Casino, Mazza Restaurant, Concordia en Salon Elegance.

Daarna kwam het meest spannende moment, wat is de eindstand van de Beursvloer 2017? Dit jaar is er een prachtig aantal van 125 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van €128.370, een recordbedrag!

Wij willen bij deze iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor dit geweldige evenement heel graag bedanken, dankzij u was de Beursvloer weer een groot succes!

Natuurlijk is er het hele jaar door de mogelijkheid om te matchen, via onze website kun je zowel een vraag indienen als een aanbod doen. We hopen u snel terug te zien bij de Enschedese Uitdaging en op de volgende editie van de Beursvloer!

Meer zien van de Beursvloer? Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina en tag uzelf!

 

De Beursvloer 2017 werd mede mogelijk gemaakt door: