Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Een kopieerapparaat en/of een kantoorprinter

Omschrijving

We bieden grotendeels gratis laagdrempelige activiteiten voor de wijk. Bijvoorbeeld NL les door vrijwilligers. We doen dit zo goedkoop mogelijk, dus maken veel gebruik van gratis beschikbaar lesmateriaal. Dat we dan zelf uitprinten en kopiëren. Ook helpen onze vrijwilligers mensen met invullen van formulieren en vragen over correspondentie. Hiervoor moeten ook vaak dingen gekopieerd worden. Dit doen we allemaal op een afgeschreven kopieerapparaat, ooit geschonken door de gemeente. Na jaren trouwe dienst, is ons kopieerapparaat behoorlijk versleten. We zoeken een nieuw kopieerapparaat (zwart/wit, A4). Het hoeft niet nieuw te zijn, maar mag ook een afgeschreven exemplaar zijn. Daarnaast begint onze office printer (zwart/wit) ook steeds meer kuren te krijgen.

Match informatie

Aanvraagdatum 17-10-2017
AanvragerPower Noord

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam maatschappelijke organisatie/vereniging Power Noord
Missie van de organisatie Wijkbewoners activeren door middel van hun eigen motivatie en talent. Hiermee kunnen ze anderen in de wijk ook helpen zich te ontplooien en wordt een netwerk gecreërd.
Voornaam Cindy
Achternaam Reuver
Straat + huisnummer Meeuwenstraat 160
Postcode Enschede
Plaats 7523XZ
Telefoonnummer 0613676465
Telefoonnummer
E-mailadres c.reuver@enschede.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Een kopieerapparaat en/of een kantoorprinter
Volledige omschrijving van uw vraag We bieden grotendeels gratis laagdrempelige activiteiten voor de wijk. Bijvoorbeeld NL les door vrijwilligers. We doen dit zo goedkoop mogelijk, dus maken veel gebruik van gratis beschikbaar lesmateriaal. Dat we dan zelf uitprinten en kopiëren. Ook helpen onze vrijwilligers mensen met invullen van formulieren en vragen over correspondentie. Hiervoor moeten ook vaak dingen gekopieerd worden. Dit doen we allemaal op een afgeschreven kopieerapparaat, ooit geschonken door de gemeente. Na jaren trouwe dienst, is ons kopieerapparaat behoorlijk versleten. We zoeken een nieuw kopieerapparaat (zwart/wit, A4). Het hoeft niet nieuw te zijn, maar mag ook een afgeschreven exemplaar zijn. Daarnaast begint onze office printer (zwart/wit) ook steeds meer kuren te krijgen.
Doel van uw vraag Hiermee ondersteunen we onze vrijwilligers, die zich elke dag weer inzetten om wijkbewoners te helpen en activeren. Door goed werkende apparaten te kunnen gebruiken, merken ze dat hun inspanningen minder worden, en dat ze gewaardeerd worden.
Doelgroep Wijkbewoners die hulp nodig hebben met papieren en formulieren, die beter NL willen leren, of op een andere manier geactiveerd. Vrijwilligers die anderen hiermee helpen
Uitsplitsing van uw vraag We hebben een kopieerapparaat en/of printer nodig nodig dat dagelijks veel wordt gebruikt, met automatische invoer en waar evt. ook een goedkopere vorm van carttridges in kunnen.
Andere betrokken organisaties Wij printen en kopiëren ook wel eens voor andere organisaties zoals Alifa, de bewonersplatforms en voor bewoners die door wijkcoaches en anders organisaties naar ons verwezen worden.
Overige opmerkingen We willen de schenkers graag een keer uitnodigen voor een lunch ana de Meeuwenstraat 160
Captcha