Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

printer/scanner A3A4 dubbelzijdig printen en scannen

Omschrijving

Voor het verzorgen van de taallessen en ander materiaal voor de activiteiten van Power maken we gebruik van een printer/ scanner. De printer/ scanner heeft het begeven en we hebben vanuit ons beperkte budget van de gemeente geen geld om een nieuwe aan te schaffen. Vandaar mijn vraag of jullie misschien een printer/ scanner hebben waar wij gebruik van kunnen maken.

Match informatie

Aanvraagdatum 17-10-2017
AanvragerPower Zuid
AanbiederKruit Assurantiebedrijf

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam maatschappelijke organisatie/vereniging Power Zuid
Missie van de organisatie Mensen de kans geven om laagdrempelig mee te doen zodat ze zelfredzamer worden, contacten kunnen leggen, talenten kunnen ontdekken en zich inzetten voor andere wijkbewoners als ze dat willen.
Voornaam Marion
Achternaam Posthuma
Straat + huisnummer Zunabrink 12
Postcode Enschede
Plaats 7544DR
Telefoonnummer 0622847200
Telefoonnummer
E-mailadres m.posthuma@enschede.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag printer/scanner A3A4 dubbelzijdig printen en scannen
Volledige omschrijving van uw vraag Voor het verzorgen van de taallessen en ander materiaal voor de activiteiten van Power maken we gebruik van een printer/ scanner. De printer/ scanner heeft het begeven en we hebben vanuit ons beperkte budget van de gemeente geen geld om een nieuwe aan te schaffen. Vandaar mijn vraag of jullie misschien een printer/ scanner hebben waar wij gebruik van kunnen maken.
Doel van uw vraag Dat de vrijwilligers van Power het lesmateriaal kunnen printen en scannen zonder dat daarvoor door iedereen boeken moeten worden gekocht.
Doelgroep Power is voor iedereen. Het zijn veelal mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die voor het eerst weer meedoen. De allochtone doelgroep is ruim vertegenwoordigd, we verzorgen Nederlandse taallessen, computerles etc.
Uitsplitsing van uw vraag Power is een onderdeel van de gemeente. We krijgen een klein bedrag waarmee we ons moeten bedruipen. De aanschaf van een nieuwe printer/ scanner is een relatief grote uitgave en ik probeer via, via aan een tweedehands apparaat te komen.
Andere betrokken organisaties De afdeling ICT van de gemeente is gevraagd maar die hebben er geen staan.Er zijn collega's benaderd, zonder succes.
Overige opmerkingen Voor vragen kunt u contact met me opnemen.
Captcha