Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Speelgoed

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar duurzaam speelgoed, zoals voetbaldoeltjes, zandbakmateriaal, stelten, bouwblokken en gezelschapsspellen. Maar ook regelmatige vervanging van spullen die bij intensief spelen onvermijdelijk slijten, zoals ballen, poppen, springtouwen, stoepkrijt en knutselmateriaal.
Ook zoeken we uitdaging voor kinderen in de bovenbouw met actueel speelgoed en spel ideeën.

Match informatie

Aanvraagdatum 16-06-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Volledige omschrijving van uw vraag Wij zijn op zoek naar duurzaam speelgoed, zoals voetbaldoeltjes, zandbakmateriaal, stelten, bouwblokken en gezelschapsspellen. Maar ook regelmatige vervanging van spullen die bij intensief spelen onvermijdelijk slijten, zoals ballen, poppen, springtouwen, stoepkrijt en knutselmateriaal.Ook zoeken we uitdaging voor kinderen in de bovenbouw met actueel speelgoed en spel ideeën.
Doel van uw vraag Door goed en duurzaam speelgoed kunnen de kinderen ontdekken, spelen, en zich lekker ontspannen om daarna weer fris te starten met hun lessen. Met goed materiaal hoeven zij zich niet steeds zorgen te maken dat de spullen stuk gaan, maar kunnen ze gewoon spelen. Als kinderen spelen, zijn er minder conflicten en ontstaat er een fijne, ontspannen sfeer.
Doelgroep De doelgroep zijn kinderen in de basisschool leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.
Uitsplitsing van uw vraag We zijn een kleine school met een beperkt budget. Ondanks zorgvuldig beheer moeten we vaak aan het einde van een schooljaar nee verkopen omdat het geld op is. Duurzaam materiaal gaat lang mee, maar is ook veel duurder, waardoor het potje nog sneller leeg is. Ondersteuning dmv duurzaam speelgoed zorgt ervoor dat we ons budget kunnen gebruiken voor vervanging en aanvulling van materiaal.
Andere betrokken organisaties Geen
Captcha