Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Stalling circus aanhanger

Omschrijving

Wij hebben een tent die we jaarlijks ( vooral in de zomermaanden opzetten ).

Voor deze tent hebben wij een aanhanger, deze aanhanger is 9 a 10 meter lang en 2 a 3 meter breed.

Wij hebben momenteel geen vaste plek voor deze aanhanger plus tent, daarom zijn we voor langere tijd op zoek naar een vaste plek voor de aanhanger.

Match informatie

Aanvraagdatum 08-08-2017
AanvragerCircus Tijdgeest
AanbiederStichting Zekere Basis

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam maatschappelijke organisatie/vereniging Circus Tijdgeest
Missie van de organisatie Kinderen van 4 - 99 jaar leren om circus artiest te worden. Dit doen we op spelende wijze.Als kinderen / mensen uitleg krijgen, oefenen en doen zal het leren op langer termijn in het langertermijn geheugen terecht komen en zullen kinderen / mensen, de oefeningen niet snel verleren.
Telefoonnummer
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Stalling circus aanhanger !!
Volledige omschrijving van uw vraag Wij hebben een tent die we jaarlijks ( vooral in de zomermaanden opzetten ).Voor deze tent hebben wij een aanhanger, deze aanhanger is 9 a 10 meter lang en 2 a 3 meter breed.Wij hebben momenteel geen vaste plek voor deze aanhanger plus tent, daarom zijn we voor langere tijd op zoek naar een vaste plek voor de aanhanger.
Doel van uw vraag Als we de aanhanger op een plek kunnen stallen is het logisch dat daar wat tegenover staat.Daarom bieden wij minimaal 1 / maximaal 2 keer per jaar een midweek of weekend circus workshops aan met aan het eind van de workshopdagen een voorstelling waarbij ouders, opa's en oma's, tantes en ooms ( familie en vrienden ) kunnen kijken wat de kinderen in de midweek of het weekend hebben geleerd.Een betaalde sta plaats is jammer genoeg te duur voor ons vandaar dat we er een tegenprestatie tegenover willen zetten.Dus een plek voor de aanhanger en daar zetten we een jaarlijks terugkerend circus project tegenover.
Doelgroep Mensen met een opslag plaats. Binnen of buiten is geen probleem.
Uitsplitsing van uw vraag Ik heb alles in bovenstaande informatie genoemd.
Andere betrokken organisaties N.v.t.
Overige opmerkingen Het liefst zo spoedig mogelijk een plek. Als het kan vanaf augustus voor korter termijn tot aan de vergadering van de Enschedese Uitdaging.Na de vergadering een sta plaats voor langer termijn ( hoe langer hoe beter ).
Captcha