Een greep uit de aanmeldingen voor de Beursvloer.

Ik ben eenNaam bedrijf/stichting/verenigingMijn vraag / aanbod is
Maatschappelijke organisatieVolbertWij zoeken iemand die 3000 flyers voor ons wil ontwikkelen en afdrukken.
BedrijfAxent Groen B.V.Aanbod: We kunnen advies geven m.b.t. aanleg of onderhoud van een tuin.
We kunnen mensen leveren voor het inzetten bij klussen
Maatschappelijke organisatieStichting Kinderkleding- en Speelgoedbeurs EnschedeDrie keer per jaar is er een beurs voor tweedehands kinderkleding of speelgoed. In het voor- en najaar staat een kinderkledingbeurs gepland. In november de speelgoedbeurs.
Wij als stichting organiseren deze beurzen. Voor gezinnen die kleding willen verkopen en maar vooral ook willen kopen. Vooral onze speelgoedbeurs is erg gewild onder de minima gezinnen. Bij ons kopen ze speelgoed voor de feestdagen.
Hoe zonde zou het zijn als wij hier mee moeten stoppen.
De beurs draait volledig op vrijwilligers, wij merken elke beurs weer hoe moeilijk het is om deze groep mensen weer bij elkaar te krijgen maar vooral te houden. De rest van de organisatie doen wij met z'n tweeën. Wij wilden voor onszelf geen hulp vragen, wel voor ons harde kern vrijwilligers die ons elke weer belangeloos komen helpen. Een lekkere lunch, fruit of iets lekkers bij de koffie.
Helaas heb ik nu een hele andere hulp vraag: de lokatie waar wij onze beurzen altijd mochten houden en waar onze opslag van onze spullen is. Is verkocht. Wij moeten voor 1 juni al onze spullen daar weghalen, dit betekend dat wij met heel veel kledingrekken en duizenden kledinghangers op straat staan.
Onze hulp vraag is: een opslag (dit mag uiteraard tegen een redelijke huur tarief) en een lokatie waar wij 3 keer per jaar met een groep van 30 vrijwilligers een beurs mogen organiseren.
BedrijfSWvbThema Materiaal en Faciliteiten
EUR 1.000,00 voor materialen, adviezen en inzet vakmensen.
BedrijfdeMoppies.comMijn vraag is:
Ben jij of ken jij de belastingadviseur en/of de notaris die mij kan helpen met het oprichten van een stichting om meer kleur en steun te geven aan kinderen bij ingrijpende situaties?
Maatschappelijke organisatieVocal Group XXLZo breed als ons repertoire is, zo breed inzetbaar zijn wij. Onze nummers variëren van meeslepend en kwetsbaar tot opzwepend en dansbaar. Met onze optredens komen we dan ook graag de feestvreugde verhogen of juist troost bieden bij verdriet. Om een indruk te krijgen, kunt u ons youtube-kanaal bezoeken: https://www.youtube.com/user/VocalgroupXXL
Maatschappelijke organisatieVocal Group XXLVocal group XXL zingt a capella de vetste nummers, gearrangeerd door Rogier IJmker. Onze beat boxer knalt onze muziek naar 'hogere sferen', waarmee we ons nóg meer onderscheiden van andere vocal groups. De apparatuur die we hiervoor gebruiken, is aan vervanging/reparatie toe. Zorgt u letterlijk en figuurlijk voor deze versterking?
We zijn een vocal group met ambitie en houden ons het liefst enkel bezig met repeteren en optreden...dáár ligt onze passie en kracht, níet bij het updaten van onze website. Wie kunnen wij lief aankijken en wellicht toezingen in ruil voor een intuïtief en strak ontworpen website die nieuwe leden en publiek naar ons toe zuigt?
9 November 2019 doen we (weer) mee aan het Balktopfestival, het grootste festival waar de beste amateur koorzang, lichte muziek en muziektheater samenkomen. In 2020 vieren we bovendien ons 10-jarig bestaan: twee belangrijke redenen om ons een weekend lang op te sluiten en workshops te organiseren van vooraanstaande dirigenten en/of zangcoaches. We zoeken hiervoor nog een geschikte locatie. Liefst natuurlijk met een hoog dak, zodat we daadwerkelijk boven onszelf kunnen uitstijgen.
Maatschappelijke organisatieHumanitas onder DakWij zoeken spullen om onze gezamenlijke woonkamer binnen de maatschappelijke opvang, afdeling jongeren, te kunnen herinrichten. Als tegen aanbod kunnen wij wellicht samen de jongeren klusjes voor andere organisaties doen.
BedrijfSubventionBij Subvention willen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag doen we iets voor de lokale samenleving.
Het team van Subvention Enschede bestaande uit ongeveer 17 personen willen ook dit jaar weer de handen uit de mouwen steken! Heb jij een leuke klus voor ons?
Maatschappelijke organisatieStichting FC Twente, scoren in de wijkAanbod:
Vele projecten en activiteiten voor diverse doelgroepen met verschillende thema's
Vraag:
Nieuwe partners vinden waarbij de belangen, om ons te blijven inzetten voor mensen in de regio Twente die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, van beide partijen voltooid dient te worden middels een constructieve samenwerking
Maatschappelijke organisatieWijkraad de BothovenOp 21 en 22 juni organiseren wij samen met andere organisaties uit de Performance Factory het midzomerfestival voor de bewoners van Enschede (en de bewoners van de Bothoven in het speciaal). Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen tijdens deze dag. Je krijgt er veel gezelligheid en consumpties voor terug!
BedrijfMinisterie van Inzetbaarheid.nlWij meten, bespreken en verbeteren inzetbaarheid van werkend Nederland. We kunnen stichtingen ondersteunen bij onderzoeksvragen, of bij het verschaffen van workshops op allerlei inzetbaarheidsthema's. Van fysiek tot mentaal.
Maatschappelijke organisatieStichting Surplus, project PresentusWij hebben behoefte aan alles op gebied van computers (om deze gebruiksklaar te maken voor minderbedeelden).
Maatschappelijke organisatieStichting Surplus, project Kettingreactiewij hebben behoefte aan tuingereedschap.
BedrijfForelderij, Stichting SurplusDe Forelderij biedt aan:
Lunch voor maximaal 4 personen inclusief 1 consumptie p.p.
Maatschappelijke organisatieHandicapNL [Buddies]Wat een onwijs leuk idee!
Ik hoop dat wij binnen het concept passen. We opereren landelijk, ik ben o.a. verantwoordelijk voor regio Enschede. Wij koppelen jongeren met en zonder verstandelijke beperking aan elkaar voor een bijzondere vriendschap. Naast vrijwilligers zijn wij ook op zoek naar sponsoren, acties, activiteiten waar wij aan mee kunnen doen met onze buddie-koppels.
BedrijfOp persoonlijke titelAanbod:
Advies fondsenwerving (particuliere fondsen, subsidies etc) alleen voor non-profits. (meestal 2-4 uur)
BedrijfAveleijnWij (Aveleijn) bieden aan:
producten sorteren en inpakken voor ondernemers - aantal keren per jaar groenonderhoud door groenploeg - vogelhuisjes en nestkastjes maken voor andere organisaties - uitleen van kunst ter promotie of aankleding - individuele begeleid werkers aanbieden die werkzaamheden voor organisaties (o.b.v. een jobcoach/begeleider) - appeltaarten als uitruil voor (industriële) werkzaamheden
Wij (Aveleijn) vragen:
ondersteuning in materiaal/gereedschappen - vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij werkzaamheden als tuinonderhoud/werkzaamheden timmerwerkplaats, boodschappen doen en chauffeurswerkzaamheden (bezorgen van brandhout naar klanten) - individuele begeleid werkplekken binnen uw organisatie (o.b.v. een jobcoach/begeleider)
BedrijfCurrent WerktCurrent Werkt is een maatschappelijk bevlogen uitzendonderneming die zich primair richt op werkzoekenden met een justitiële achtergrond en hun gezin. Wij zijn gevestigd in Arnhem en Rotterdam en zeer binnenkort ook in Almelo.
Onze primaire doelgroep schrikt snel af. Daar zijn wij ons van bewust en daar zit precies in onze missie. De grote jongens op de uitzendmarkt verzwijgen vaak een 'ongewenst' verleden van een kandidaat en gooien de werknemer over de schutting bij hun klant, de werkgever. Wij begeleiden onze kandidaten gedurende het hele arbeidsproces omdat wij streven naar een duurzame arbeidsrelatie, het liefste een vaste aanstelling voor onze kandidaat bij onze klant.
Een mooie advertentie of een berichtje op LinkedIn is vaak niet voldoende om 'binnen' te komen, ondanks dat er verbazend veel mensen zijn die in hun (in)directe omgeving iemand met een justitiële achtergrond kennen. Tijdens deze beurs zou onze vraag ook direct ons aanbod zijn; naamsbekendheid en een eerlijk gesprek en wellicht zelfs een mooie match met een kandidaat of potentiële werkgever.
Hoe vaak kreeg u een tweede kans om daar te komen waar u nu bent?
BedrijfIn a ChangeMijn unieke aanbod: Teambuilding uitje te doneren: Schapendrijven met Border Collies. Heerlijke buitenactiviteit waarin samenwerken keyword is!
Vraag: Is netwerken zodat ik als lifeCoach valuable ben om bijvoorbeeld ziekteverzuim burn-out bij werknemers te voorkomen.
Maatschappelijke organisatieStichting PresentStichting Present Enschede brengt groepen vrijwilligers en mensen met een hulpvraag bij elkaar. Jaarlijks begeleidt Present zo'n 160 groepen bij een praktische klus of een sociale activiteit.
1. We zouden graag incidenteel over een aanhanger kunnen beschikken, met name voor tuinprojecten. Vaak moet veel groen worden afgevoerd. Bij voorkeur een aanhanger voor rijbewijs B.
2. Bij Present zijn bijna 20 vaste vrijwilligers betrokken die het mogelijk maken om de projecten te matchen en te begeleiden. Voor deze vaste vrijwilligers willen we graag een uitje organiseren, om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. Een high tea, een excursie, een activiteit of iets anders gezelligs.
3. Sponsoring van 10 afvalcontainers per jaar t.b.v. projecten. Het scheelt enorm in de organisatie van een project, voor alle betrokken partijen, wanneer er al een oplossing is voor het afvoeren van de rommel.
4. We willen graag gereedschap dat we bij de projecten kunnen gebruiken: een bezem, heggenschaar, werkhandschoenen etc.
Maatschappelijke organisatieDierenopvangcentrum Enschedewij zoeken leuke activiteiten voor de vrijwilligers van ons opvangcentrum. In de vorm van cursus, scholing, activiteit, uitstapje of 'kijken bij anderen in de keuken' enzovoort.
Maatschappelijke organisatieBrandweer Twenteaanbod; voorlichting Brandveiligheid
vraag: ambassadeurs om brandveiligheid in Twente uit te dragen
Maatschappelijke organisatieDe Wonne GlanerbrugWij zoeken o.a. een stukadoor voor één ruimte in onze woongemeenschap en iemand die ons kan helpen met onze website. we zouden ook blij zijn met ondersteuning bij het ramen lappen (vooral eerste verdieping)
welkom zijn ook mensen die wellicht een keer een dag willen komen klussen in of rondom het huis.
Maatschappelijke organisatiebuurtkamer de vleeschhouwerijeen sjoelbak en een lock machine en een uitje voor de vrijwilligers.
Maatschappelijke organisatieRuimBaanVraag: excursie voor groepje deelnemers binnen bedrijven vanuit een leer/werklijn. Dat kan zijn binnen schoonmaak/horeca/groen
Aanbod: informatie geven over mogelijkheden Begeleid Werken (misschien met een vacature stelling tot gevolg)
Maatschappelijke organisatieMediant GGZVraag: gebruikte electronica/computers/printers e.d. voor de computerwerkplaats/demontage afdeling. Ook defecte apparatuur is welkom.
Aanbod: 3 complete computersystemen.
Maatschappelijke organisatieKaderaIk zou graag verzoek willen voor kinderen en moeders in de opvang voor een kaartjes voorstelling (theater, dans of muziek) zodat ze op cultuur gebied van cultuur een onvergetelijk dag krijgen.
Ik zou graag samen met kinderen een workshop taarten bakken of kook activiteit willen doen met kinderen.
Ik zou graag educatieve en leerzame activiteiten met kinderen willen doen zoals bezoek aan een museum.
Maatschappelijke organisatieKaderaIk zou graag een aktiviteit voor vrouwen en kinderen willen aanvragen zodat kinderen in de opvang een leuke dag hebben.
BedrijfBonhoeffer College BruggertstraatIk wil graag met mij collega Ellen Berkien (directeur van onze locatie) om te kijken wat wij voor anderen kunnen betekenen en ook om te kijken of anderen iets voor ons kunnen betekenen. We willen ons dus graag oriënteren.
Maatschappelijke organisatieBrandweer TwenteVraag; ambassadeurs om de brandveiligheid en het brandveiligheidsbewust zijn in Twente te vergroten.
Aanbod: voorlichting over brandveiligheid
BedrijfMannaVraag:
Een leuk bewegingstoestel voor onze ouderen in de tuin bij de Cypressenhof
Een dag je uit voor onze bewoners van de Wingerd
Een leuke/nuttige activiteit voor onze bewoners.
Aanbod:
Gebruik van onze ontmoetingsruimte voor een presentatie of een cursus of dergelijke
Moderne management adviezen
Gebruik van onze vergaderruimte in de Wingerd voor maximaal 15 personen.
Maatschappelijke organisatieCultuur in EnschedeAls Cultuurcoach ondersteun ik het amateurkunstveld van Enschede: dit zijn vele koren, muziekverenigingen, theatergroepen, beeldend kunstenaars, etc. Voor hen ben ik op zoek naar ondersteuning. Daarbij denk ik bijv aan advies of workshops op het gebied van pr, ledenwerving, fondsenwerving, locaties om op te treden, etc.
Ik ben eenNaam bedrijf/stichting/verenigingMijn vraag / aanbod is
BedrijfTimberland Europe BVAl onze medewerkers mogen 40u vrijwilligerswerk doen per jaar. Daarom bieden wij hun hulp aan bij verschillende projecten en die hulp bestaat vooral uit hand- en spandiensten bij verschillende stichtingen, projecten etc. Dat kan het zomerklaar maken van een terras zijn, het schilderen van muren, hulp bij evenementen voor, tijdens of na. Rolstoelwandelen, kerstmarkt opzetten, kerstversiering aanbrengen en verwijderen. Noem het maar op. Dit jaar hebben we 4000u te besteden.
Maatschappelijke organisatieLandgoed AlGoedLandgoed AlGoed beschikt over een sfeervolle zaal en een mooie natuurlijke omgeving. We stellen onze ruimte graag 2 x beschikbaar voor een vergadering, lezing of teambuilding van jouw maatschappelijke organisatie.
Maatschappelijke organisatieLandgoed AlGoedWe bouwen een nieuwe vrijwilligersruimte en zoals dat AlGoed betaamd maken wij iets moois van niets bijzonders. We zoeken gebruikte maar goed werkende horeca-apparatuur (werken, bergen, koken, bakken, koelen, spoelen) om onze homemade-keuken soepel, veilig en schoon te laten draaien. Laten we jou graag meegenieten van onze befaamde appeltaart 😉
Maatschappelijke organisatieLandgoed AlGoedWe bouwen een nieuwe vrijwilligersruimte en in dit omvangrijke project is ondersteuning in de vorm van bouwmateriaal meer dan welkom: van brandwerende gipsplaten tot een mindervalidetoilet en van verf tot deurbeslag.... restpartijtje of overjarig model .... wij maken er wat moois van. Overigens waarderen we je graag met koffie met wat lekkers 😉
Maatschappelijke organisatieLandgoed AlGoedWe bouwen een nieuwe vrijwilligersruimte en in dit omvangrijke project is ondersteuning van professionele 'handjes' heel welkom voor aftimmering, de meterkast installeren, keukenmontage etc. We bieden gezelligheid, véél waardering en wat lekkers bij de koffie.
Maatschappelijke organisatieStichting MelkwegAanbod: incidenteel gebruik vergader/oefen en barruimte incl. kleine catering i.o.m
Eventueel aanwezig
Maatschappelijke organisatieHet VolbertAanbod: incidenteel gebruik boerderijruimte voor vergaderingen, trainingen enz.
Maatschappelijke organisatieHet VolbertAanvraag: invulling activiteiten: muziekoptredens etc
Maatschappelijke organisatieHet VolbertAanvraag: ondersteuning activiteitencommissie bij vergroten bekendheid via verbetering website en PR
Maatschappelijke organisatieHet VolbertAanvraag: ondersteuning activiteitencommissie bij vergroten bekendheid via verbetering website en PR
Maatschappelijke organisatieGroen VerbindtVanuit Groen Verbindt zijn wij op zoek naar organisaties die geinteresseerd zouden zijn in vrijwilligerswerk.
BedrijfOverview Coach Professional OrganizerAanbod:
Workshop "Zin in Opruimen".
In deze workshop leer je de beginselen van organizen. Organizen is méér dan opruimen. Het geeft je een structuur waarbij je veel gemakkelijker keuzes kunt maken en focus houdt. Of je nu aanloopt tegen rommel of een teveel aan spullen, of misschien wil je achterstallige post of administratie wegwerken. Natuurlijk is er in de workshop ook aandacht voor hoe je opruimen leuk kunt maken én hoe je het vol kunt houden.
De workshop is interessant voor particulieren maar ook voor professionals die in gezinnen of situaties te maken hebben met chaos in huis en hoofd.
Datum: in overleg, overdag een ochtend of middag
Aantal workshops: 2 x
Duur per workshop: 2 uur
Aantal deelnemers per workshop: maximaal 10 personen
Om de workshop te kunnen geven heb ik een ruimte nodig met voldoende stoelen (en tafels) en een beamer met scherm.
Graag verneem ik jouw motivatie om deze workshop te matchen!
Maatschappelijke organisatieNoaberhuus (Stroinkshuis en Lumen)aanbod: gebruik vergaderruimtes bij Noaberhuus/Stroinkshuis/Lumen, catering inclusief
Maatschappelijke organisatieNoaberhuus (Stroinkshuis en Lumen)aanvraag : ondersteuning bij pr activiteiten: ontwerp logo etc.
Maatschappelijke organisatieNoaberhuus (Stroinkshuis en Lumen)aanvraag : aankleding 2e hands winkel: stellingkasten/toonbank/reclamebord
Maatschappelijke organisatieNoaberhuus (Stroinkshuis en Lumen)aanvraag : aankleding 2e hands winkel: stellingkasten/toonbank/reclamebord
Maatschappelijke organisatieManege het Roessinghaanbod: 3 x workshop spiegelen met paarden: maximaal 12 personen per keer
Maatschappelijke organisatieManege het Roessinghaanbod: 3 x workshop spiegelen met paarden: maximaal 12 personen per keer
Maatschappelijke organisatieManege het Roessinghaanvraag: vrijwilliger voor PR en communicatie op structurele basis met vrijwilligerscontract
Maatschappelijke organisatieLosserhofAanvraag: ondersteuning bij licht administratief werk m.b.t jaarrekening etc
BedrijfVereniging Het Helmgras-Graag zijn wij op zoek naar brandhout
-kastanje hekwerk voor de moestuin
Maatschappelijke organisatieStichting Voedselbank Enschede-HaaksbergenVraag: Wij organiseren regelmatig projecten om geld of voedsel in te zamelen om zodoende onze wekelijkse voedselpakketten aan de armsten in onze samenleving te kunnen verstrekken.
In het weekend van 30 en 31 augustus en 1 september hebben wij enthousiaste vrijwilligers nodig die de muntenkassa,s bemensen tijdens het gezellige Proef-Eetfestijn in Enschede.
Op 29 en 30 november,6 en 7 december en 13 en 14 december zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons helpen flyeren en voedselinzamelen bij deelnemende supermarkten in Enschede-Haaksbergen. 4 uurtjes of meer werken voor de Voedselbank ? Pak je mogelijkheid om ons werk te kunnen blijven doen!!
Maatschappelijke organisatieStichting Enschedese speeltuinenVoor het onderhoud van onze 19 gebouwen zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij kunnen ondersteunen. Het gaat om timmerwerkzaamheden, metselwerk, schilderwerk, straatwerk en diverse andere onderhoudswerkzaamheden. Ons aanbod bestaat uit het beschikbaar stellen van de locaties voor vergaderingen, cursussen, personeelsuitje, kinderfeesten en workshops.
Maatschappelijke organisatieLeendert Vriel Enschede HaaksbergenVraag: We zoeken badges die vrijwilligers bij promotieactiviteiten kunnen dragen. Als de vrijwilligers achter de kraam staan willen ze graag een badge dragen met hun naam er op. Omdat er steeds andere vrijwilligers meehelpen is het handig als ze beschrijfbaar zijn.
Vraag: Een leuke toevoeging aan ons vrijwilligersuitje; een presentje voor de vrijwilligers, een muzikale bijdrage oid.
Aanbod: Een presentatie over de mogelijkheden van onze stichting waarbij vrijwilligers komen waken bij mensen die thuis willen sterven.
Maatschappelijke organisatieResto van HarteDe vragen van Resto van Harte zijn tweeledig:
-een bakfiets voor boodschappen, er was er een aanwezig maar deze is aantal maanden terug gestolen
-totaal bestek/servies voor een evt nieuw te openen vestiging in Enschede van Resto van Harte, het gaat hier om borden/bestek voor 3-gangen diner: kleine borden/diepe borden/grote borden/dessertborden/schaaltjes en bestek groot/klein voor totaal 60 personen
Wat wij bieden: een gratis 3 -gangen diner voor te bespreken aantal personen in de nieuwe vestiging van Resto van Harte Enschede
Maatschappelijke organisatieStichting FRAMED1 - Stichting FRAMED organiseert regelmatig uitstapjes, ontmoetingen en evenementen voor fotografie- en kunst-geïnteresseerden. Wij zoeken organisaties die bij willen dragen met artikelen of tegoedbonnen voor goody bags die aan onze gasten/deelnemers worden uitgereikt. Daarbij bieden wij aanbieder tevens de gelegenheid onze gasten aan hun eigen bedrijf of organisatie te binden.
2 – Stichting FRAMED organiseert regelmatig uitstapjes, ontmoetingen en evenementen voor fotografie- en kunst-geïnteresseerden. Wij zoeken organisaties die lunchpakketjes, hapjes, eten en/of drinken of andere artikelen ter beschikking willen stellen die daarbij aan de deelnemers kunnen worden uitgereikt. Wij bieden bedrijven en organisaties daarbij tevens de gelegenheid de gasten aan hun eigen bedrijf of organisatie te binden.
3 –Stichting FRAMED biedt een platform van ontmoetingen en ondersteuning aan (amateur) fotografen, fotografie- en kunst-geïnteresseerden Daarom zoeken wij ruimtes voor:
- het houden van vergaderingen en fotobesprekingen etc
- lezingen
- tentoonstellingen
- afsluitbare opslagruimte voor tentoonstellingsmaterialen etc.
4 - Voor het invullen van de agenda zijn wij op zoek naar unieke locaties/mensen/evenementen om te fotograferen, met het doel deelnemers de gelegenheid te geven ervaring op te doen met verschillende omstandigheden waarin gefotografeerd moet worden en de cameratechnieken te leren beheersen. Dat kan een gebouw zijn of een training van een vereniging of iets dergelijks. Het is overigens niet de bedoeling dat de foto’s gebruikt worden voor publicaties van welke soort dan ook, zodat de deelnemers geheel vrij zijn te experimenteren met hun camera’s en cameratechnieken in al hun facetten. Doel van deze praktijkoefeningen is: deelnemers bewust te maken van de mogelijkheden en beperkingen van camera’s en cameratechnieken waaruit een betere camerabeheersing en -bediening voortvloeit. Want ook cameratechnieken moet je oefenen net als bv penatly schieten en hardlopen.
5 - Stichting FRAMED organiseert regelmatig uitstapjes, ontmoetingen en evenementen voor fotografie- en kunst-geïnteresseerden. Wij zoeken organisaties die daarvoor drukwerk / promotiemiddelen willen verzorgen of bij verspreiding ervan willen helpen. Een tekstschrijver is daarbij tevens bijzonder welkom.
Maatschappelijke organisatiestichting interculturele vrouwencentrum Enschede? Meer samenwerking rondom diversiteit en met ondernemers, willen ondernemers met ons meedenken om voor werkzoekende vrouwen het een en ander te organiseren
* wij bieden advies over diversiteit op de werkvloer
* wij bieden een coachingstraject voor vrouwen die wellicht op het werk vastlopen en waar we door middel van coaching gaan kijken naar hun talenten en kansen
? We zoeken sponsoren voor 08 maart Internationale vrouwendag viering 2020
* wij bieden pr
* een gezamenlijk event
* heerlijk eten
* nieuwe contacten voor potentiële werknemers ( hoogopgeleide internationale vrouwen)
Maatschappelijke organisatieOntmoetingspark v.v. RigtersbleekVraag: Springkussens sponsoring of beschikbaar stellen van Springkussens. Elk jaar organiseert Ontmoetingspark Rigtersbleek, twee keer per jaar een Springkussenfestival voor alle kinderen uit de buurt, achterliggende gedachte is openstellen voor alle kinderen, met name omdat veel kinderen niet op vakantie kunnen of gaan. Op dit moment wordt er een planning gemaakt, ook voor alle kinderen uit de buurt om elke woensdag in de zomervakantie een mooie activiteit te organiseren. Benodigdheden nog niet allemaal bekend.
Aanbod: vergaderruimtes.
Maatschappelijke organisatieNederlandse bijenhouders Vereniging Enschede1. wij willen ons informatie materiaal vernieuwen en zoeken bedrijf die dit voor ons zou willen drukken. Drukwerk dus.
Als tegenprestatie mag op het drukwerk naamsvermelding gedaan worden.
2. (gedeeltelijke) vervanging verlichting Het Koetshuis, in het Ledeboerpark. In de publieke ruimte van Het Koetshuis, dat in het seizoen iedere donderdagmiddag en zondag open is, is de verlichting zeer gedateerd en aan vervanging toe.
Als tegenprestatie willen wij dit graag op onze website vermelden en mag ook in Het Koetshuis zelf vermeld worden.
Maatschappelijke organisatieNivon EnschedeVragen:
- enige hulp bij schilder-werkzaamheden binnenruimten
- advies bouwkundige aanpassingen gebouw
Maatschappelijke organisatieStichting 55+Vraag: Aanbod:
* schilderwerk * wandeling
* docenten cursussen * fietstocht
* mobiele spiegels
Maatschappelijke organisatiest KaderaWij zijn een maatschappelijke opvang voor vrouwen, mannen en Kinderen die in aanmerking zijn gekomen met vormen van huiselijk geweld. Voor deze doelgroep zijn wij op zoek naar verschillende activiteiten/producten die wij opvang breed kunnen inzetten.

Het aanbod vanuit Kadera zal zijn; Ruimte verhuur, voorlichting geven over vormen van huiselijk geweld.
Maatschappelijke organisatieBuitencentrum Stichting de VoshaarAanbod: verblijf op Buitencentrum de Voshaar inclusief gebruik blokhut gelegen in het buitengebied van Enschede nabij het Rutbeek. Ideaal voor het geven van trainingen, cursussen, kamperen, buitenactiviteiten en (sportieve) recreatie. Onze faciliteiten zijn teven geschikt voor gebruik door minder validen. Tegenprestatie: vraag onze vrijwilligers die aanwezig zijn op deze Beursvloer.

Pin It on Pinterest

Share This