NLdoet

De Uitdaging stimuleert bedrijven om mee te doen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet kunnen verschillende groepen mensen vrijwilligerswerk doen: vrienden, collega’s, bedrijven, scholen en verder iedereen die iets wil bijdragen aan zijn omgeving. Veel gemeenten, politici en zelfs leden van het Koninklijk Huis doen mee. Daarmee levert NLdoet een grote bijdrage aan het imago van het vrijwilligerswerk en worden er belangrijke klussen geklaard.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart vindt NLdoet 2019 plaats en u kunt nog steeds een klus aanmelden via de website van het Oranje Fonds. Dit is een mooie gelegenheid om te laten zien dat uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met uw medewerkers een leuke klus aan en geef de samenleving en uw bedrijf een positieve impuls.

Voor stichtingen, verenigingen en zorginstellingen is dit de uitgelezen kans om een grote klus te klaren uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Meedoen is eenvoudig! Meld uw klus nog vóór 31 januari 2019 aan via Mijn Oranje Fonds. Als stichting kun je dan ondersteund worden met een bedrag van maximaal €400. Natuurlijk kan de Enschedese Uitdaging helpen bij het vinden van een geschikte partij voor uw klus, neem snel contact op via info@enschedeseuitdaging.nl voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This