NLdoet 2021

Helaas ging als gevolg van de Corona crisis de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, dit jaar niet door. In 2021 hopen wij dat dit fraaie initiatief doorgaat, wellicht met de nodige veiligheidsmaatregelen, en wel op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart.

Op de website van NLdoet 2021 vindt u verdere informatie.
U kunt uw klus aanmelden via de website van het Oranje Fonds. Dit is een mooie gelegenheid om te laten zien dat uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met uw medewerkers een leuke klus aan en geef de samenleving en uw bedrijf een positieve impuls.

De Enschedese Uitdaging is als jarenlang partner van NLDoet ook in 2021 weer van de partij en stimuleert bedrijven om mee te doen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet kunnen verschillende groepen mensen vrijwilligerswerk doen: vrienden, collega’s, bedrijven, scholen en verder iedereen die iets wil bijdragen aan zijn omgeving. Veel gemeenten, politici en zelfs leden van het Koninklijk Huis doen mee. Daarmee levert NLdoet een grote bijdrage aan het imago van het vrijwilligerswerk en worden er belangrijke klussen geklaard.

Voor stichtingen, verenigingen en zorginstellingen is dit de uitgelezen kans om een grote klus te klaren uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Meedoen is eenvoudig!
Natuurlijk kan de Enschedese Uitdaging helpen bij het vinden van een geschikte partij voor uw klus, neem snel contact op via info@enschedeseuitdaging.nl voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This