Vacature Communicatie medewerker (vrijwillig)

Vacature Communicatie medewerker (vrijwillig)

Wil jij ervaring op doen naast je studie en/of zoektocht naar een baan? Dan is deze vacature van deĀ Enschedese UitdagingĀ wat voor jou!


Sinds 2014 matcht de Enschedese Uitdaging maatschappelijke vraag met het aanbod van bedrijven. In de vorm van gratis spullen, diensten, kennis en het beschikbaar stellen van het netwerk.

De Enschedese Uitdaging laat zich het best omschrijven als een ā€˜lokaal bemiddelingsbureauā€™ dat verbindingen legt tussen mensen; maatschappelijke organisaties en het plaatselijke bedrijfsleven. Wij dagen maatschappelijk betrokken ondernemers uit om Menskracht, Materialen en Middelen in te zetten voor de inwoners van onze stad. Onze voornaamste doelstelling is het verbeteren van de leefkwaliteit van inwoners in Enschede.

Wil je ook een steentje bijdragen aan de samenleving en ben je op zoek naar een boeiende ervaring? We zijn op zoek naar enthousiaste, sympathieke en betrokken vrijwilligers die het leuk vinden om van betekenis te zijn voor een ander, de handen-uit-de-mouwen willen steken en actief in het leven staan.


We zoeken een:

Communicatiemedewerker

Wij zoeken een vrijwilliger die teksten schrijft en opmaakt voor de website, de maandelijkse nieuwsbrief (MailChimp) en andere (social) media. Daarnaast verzorg je de communicatie rondom evenementen, waaronder het ontwerpen van flyers, nieuwsberichten, programmaboekje etc. Het ontwikkelen van overig digitaal materiaal en andere werkzaamheden kunnen altijd voorkomen. Als je zelf beeldmateriaal van de evenementen/matches kunt maken en verwerken, dan is dat een pre. Wij werken samen met professionele communicatiebureaus en drukkerijen (o.a. Digidee, SIR Communicatiemanagement, Te Sligte Drukkerij, Ipskamp Printing).

Aanbod Wat wij bieden: een mooie uitbreiding van je cv, opdoen van ervaring, kennisverrijking, netwerkvergroting, collegaā€™s leren kennen uit verschillende werkvelden en een leuke, leerzame tijd.

Enkele organisaties en bedrijven die betrokken zijn bij de Enschedese Uitdaging zijn: Timberland, Raedthuys/Pure Energie, Rabobank, Grolsch, DamstƩ, Digidee, Axent Groen, KPMG, SIR, SW Groep, Domijn, Telecats, Cesim Benelux, 1Twente Enschede etc.

Voel jij je aangesproken door de functie? En ben je minimaal 4 uur in de week beschikbaar?
Mail dan viaĀ ?m.beernink@enschedeseuitdaging.nl of belĀ ā˜Žļø06-34991134.

Of solliciteer direct via onderstaande knop
Solliciteren

Voor meer informatie over de Enschedese Uitdaging, ga naarĀ www.enschedeseuitdaging.nl.

Pin It on Pinterest

Share This