Enschedese Uitdaging bij seizoensstart FC Twente

Enschedese Uitdaging bij seizoensstart FC Twente

Enschedese Uitdaging bij seizoensstart FC Twente

Dankzij Pure Energie, hoofdsponsor FC Twente en al jaren een trouwe partner en ondersteuner van  de Enschedese Uitdaging(EU), kon afgelopen zaterdagavond 3 augustus de openingswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen tegen PSV in de Grolsch Veste worden bijgewoond met 50 relaties uit het maatschappelijke domein.

Als sociaal intermediair tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties had de EU de volgende stichtingen en instellingen uitgenodigd: Alifa, Forelderij, Helmgras, Humanitas onder dak, Slachtofferhulp Enschede, De Wonne Enschede en Zekere Basis.

Alle aanwezigen van vrijwilligers tot begeleiders en klanten van deze instellingen beleefden een bijzondere, zeer sfeervolle en spannende wedstrijd, met uiteindelijk een zeer verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen toch een titelkandidaat voor het kampioenschap in de eredivisie, dus voor FC Twente een succesvolle terugkeer op het hoogste niveau na een jaar Keuken Kampioen Divisie.

De reacties van alle deelnemers van de match in de Hatrans Lounge waren zoals altijd erg positief en iedereen ging dankbaar weer richting huis.

Grote dank tot slot wederom aan Pure Energie, die ook regelmatig in de afgelopen seizoenen kaarten ter beschikking heeft gesteld, mooi voorbeeld van partnership tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de breedste zin van het woord

Pin It on Pinterest

Share This