Sheltersuit Sleep Out Oude Markt Enschede

Sheltersuit Sleep Out Oude Markt Enschede

In de nacht van 14 op 15 maart organiseert Sheltersuit de eerste Nederlandse ‘Sleep Out’ op de Oude Markt in Enschede. Met de Sheltersuit Sleep Out wordt geld ingezameld om zoveel mogelijk Sheltersuits te kunnen verspreiden onder daklozen.

Enschedese Uitdaging roept alle bedrijven en maatschappelijke organisaties op mee te doen door een deelnemer te sponsoren, partner te worden met een partnerpakket van Sheltersuit en de actie in het eigen netwerk en bij personeel onder de aandacht te brengen of zelf mee te doen natuurlijk!

Slaap mee op de Oude markt in Enschede. Samen voor elkaar. Samen voor warmte. Schrijf je hier in voor de Sleep Out op 14 maart.

Wereldwijd slapen miljoenen mensen noodgedwongen op straat. Dat aantal groeit met de minuut. Alleen al in Nederland zijn meer dan 30.000 mensen noodgedwongen op straat beland. Daarom is de Sheltersuit ontwikkeld: een water- en winddichte jas met aanritsbare slaapzak, die bescherming biedt aan mensen die het hard nodig hebben. Onze droom: dat niemand op de wereld het koud heeft. Kijk voor meer informatie op de website van Sheltersuite.

Wij kijken er naar uit je 14 maart op de Oude Markt te zien! Heb je tot die tijd vragen? Laat het Sheltersuite gerust weten via kominactie@sheltersuit.com Wij zijn er voor je! Meer info: Over Sheltersuit, deelnemers Sleep Out, sponsor info, of start je eigen actie.

Pin It on Pinterest

Share This