Uitdaging XXL Event 2018

Uitdaging XXL Event 2018

Zaterdag 24 november vond het Uitdaging XXL Event plaats voor de doelgroep mensen met niet aangeboren hersenletsel en dat was een enorm succes!

‘Ik ben verliefd!’ Waarop? ‘Op deze mooie dag’

Eén van de mooiste uitspraken van een deelnemer met hersenletsel aan de Uitdaging XXL, het jaarlijkse verwenevenement dat afgelopen zaterdag door de Enschedese Uitdaging georganiseerd werd bij de Methoeve, de locatie van Event Creators in Weerselo. Daar werden 75 mensen met niet-aangeboren hersenletsel uit Enschede en Almelo, waarvan ongeveer de helft in rolstoel, verbonden aan zorgorganisatie InteraktContour, in de watten gelegd.

Met een fris nieuw kapsel, de nagels strak gelakt en mooi opgemaakt werden de deelnemers fraai geportretteerd door een tweetal fotografen. Een rug- en voetmassage zorgden er voor dat men heerlijk kon relaxen. Ook werd er een workshop moodboard maken aangeboden. Daarnaast waren er verrassende optredens van Alie van de Taboebalie en van Double2, een 4-women band die het publiek aan het zingen en dansen kreeg en ook Sinterklaas met zijn Pieten kwamen nog even langs om cadeautjes uit te delen. De reacties van de deelnemers, die dagelijks met veel tegenslag te maken hebben in hun leven, waren na afloop hartverwarmend, men genoot volop en zou dit graag veel vaker willen. Gewoon een dag zonder zorgen.

We kijken als Enschedese Uitdaging terug op een enorm geslaagde dag en willen via deze weg alle ondernemers, vrijwilligers en iedereen die een bijdrage heeft geleverd enorm bedanken!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This