Uitdaging XXL

Minimaal 645.900 mensen in Nederland hebben een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

NAH ontstaat na de geboorte en dus niet met of rond de geboorte. Het kan ontstaan door verschillende oorzaken die ontstaan door acuut geweld van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn onder andere een hersenkneuzing, hersenschudding, tumor(e)n, hersenvliesontsteking, hersenbloeding, herseninfarct, alzheimer of zuurstofgebrek (na reanimatie). NAH heeft veel impact op het leven van de mensen die dit hebben. Zij hebben geen zorgeloos leven meer en daarom hebben wij hen een dag in de watten gelegd, omdat zij dit verdienen!

Zaterdag 24 november 2018 was de Methoeve in Weerselo het podium van de Uitdaging XXL. Deze dag werden mensen met niet aangeboren hersenletsel die zelf niet in de gelegenheid zijn om er vaak op uit te gaan, een dag lang in het zonnetje gezet.

Tijdens het event werden de deelnemers verwend met onder andere een nieuw kapsel, een manicure en een heerlijke massage. De hele dag waren er twee fotografen aanwezig om mooie portretfoto’s te maken van alle deelnemers na hun metamorfose. Ook was er een videograaf aanwezig die deze dag vastlegde. Naast de metamorfose was er ook een entertainmentprogramma met optredens van het typetje ‘Alie van de Taboebalie’ en de sprankelende 4-womanband Double2, ontspannende spellen, er werd een film getoond van Oud-Enschede en er vond een workshop kleurstyling plaats.

Om de dag compleet te maken was er aan het einde een verrassingsact en een loterij waarbij de deelnemers allerlei prachtige prijzen konden winnen, aangeboden door lokale ondernemers.

Wij kijken als Enschedese Uitdaging enorm uit naar deze dag en zijn blij dat er zoveel ondernemers en vrijwilligers een bijdrage wilden leveren. Bedankt daarvoor!

Kijk op onze Facebookpagina voor de foto’s en video van het event.
Het XXL event in de Huis aan Huis Enschede

Pin It on Pinterest

Share This